20 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

20 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...
20 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ!!!

Φέτος το Δεκέμβριο γιορτάζουμε διπλά, αφού εκτός από τις γιορτινές μέρες που έρχονται, παράλληλα κλείνουμε 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και παρουσίας μας στο χώρο του τουρισμού. Μια όμορφη πορεία έχοντας συνοδοιπόρους όλους εσάς που μας στηρίζετε τόσα χρόνια. Μια πορεία συνεχώς ανοδική, αφού όλο και περισσότεροι μας εμπιστεύεστε χρόνο με το χρόνο. Μια πορεία που δεν ήταν πάντα εύκολη, γιατί όλοι μας περάσαμε εποχές κρίσης και Covid. Με πολλή δουλειά όμως και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε φτάνουμε στο σήμερα, όπου μπορούμε πλέον να μιλάμε για ένα τουριστικό γραφείο ισάξιο πολλών άλλων στο χώρο του τουρισμού. Σίγουρα η κινητήριος δύναμη μας είναι και θα είναι πάντα η τοπική κοινωνία και πάντα θα βελτιωνόμαστε και θα επενδύουμε με γνώμονα εσάς, όμως το γεγονός ότι πλέον παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ταξιδιώτες απ΄ όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό για ‘μας αυτό σημαίνει πολλά.

Μέσα στα 2 χρόνια του Covid αρπάξαμε την ευκαιρία, ώστε να εμπλουτίσουμε και άλλο το τουριστικό μας προϊόν, να  βελτιώσουμε τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες μας και να προσθέσουμε νέες. 

✓ Προχωρήσαμε λοιπόν σε αναζήτηση νέων προορισμών και συνεργατών στο εξωτερικό, ώστε να βασιζόμαστε πλέον στο μεγαλύτερο ποσοστό σε δικές μας εκδρομές, φτιαγμένες και στημένες με τη δική μας υπογραφή και ποιότητα και συνοδευόμενες πάντα από εμάς τους ίδιους. Για τη χρονιά που έρχεται λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε πολλά καινούρια και ιδιαίτερα ταξίδια, όπως οδοιπορικό στους Αγίους τόπους με Τελ Αβίβ, μαγευτικό Μαρόκο, Ισπανία – Ανδαλουσία, Ισπανία – Μπιλμπάο και Σαν Σεμπαστιάν, Ισπανία – Βαρκελώνη και πολλά άλλα. Στην Ισπανία πλέον δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα με αρκετά συχνές αναχωρήσεις, αφού είναι μια χώρα που μαγεύει τον ταξιδιώτη σε όποια εποχή κι αν την επισκεφθεί.

✓ Εμπλουτίσαμε σε προτάσεις και τελειοποιήσαμε το στήσιμο των γαμήλιων ταξιδιών, αφού το θεωρούμε πολύ σημαντικό τα ζευγάρια μας να απολαμβάνουν ένα ταξίδι όπως το ονειρεύονται.

 Δημιουργήσαμε καινούριο site, με νέες ενότητες, νέο υλικό και εικόνες, ώστε η περιήγηση σας σ’ αυτό να είναι πιο ευχάριστη και εύκολη, λαμβάνοντας παράλληλα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

 Εκσυγχρονίσαμε και άλλο τα social media.

 Ανανεώσαμε το υλικό μας και εκσυγχρονίσαμε τον τρόπο παράδοσης των τουριστικών προϊόντων μας, παραδίνοντας στον πελάτη ένα πλήρη φάκελο ταξιδιού.

 Προχωρήσαμε στην πρόσληψη νέων συνεργατών για την πιο άμεση εξυπηρέτηση σας.

 Και τέλος προχωρήσαμε στην αγορά ενός πολυτελούς mini van εννέα θέσεων με σκοπό την μεταφορά πελατών σε αεροδρόμια και λιμάνια, καθώς και την οργάνωση εκδρομών και αποδράσεων για μικρές παρέες.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς γι’ αυτά τα 20 υπέροχα χρόνια. Σας θέλουμε δίπλα μας σ’ αυτό το ταξίδι, να συνεχίσετε να είστε η κινητήριος δύναμη μας, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς!!!

Με τιμή
Λίτσα Ζαφείρη – Πάνος Γκίτσας

Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε το δικό σας πακέτο:
Στρατηγού Σαράφη 19, Τρίκαλα | Τηλ. 2431076106 ‬‬‬| Email: info@xehorista-taxidia.gr | www.xehorista-taxidia.gr

 

Start typing and press Enter to search