Τεύχος 44 | Δεκέμβριος 2022 | ideesmagazine.gr

Editor

Θέλω να πιστεύω πως τα φετινά Χριστούγεννα θα γιορταστούν όπως πραγματικά τους αξίζει. Με λιγότερες υπερβολές, με αλληλοβοήθεια, με περισσότερη αγάπη και συμπαράσταση στον συνάνθρωπο.

Μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι και με λιγότερα υλικά αγαθά. Θα πρέπει να το έχουμε στο νου μας σ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι γιορτές απλώς μας το υπενθυμίζουν και μας το υπογραμμίζουν.

Ήλπιζα πως φέτος δεν θα με πιάσει η μελαγχολία των γιορτών. Διαπιστώνω όμως, πως δεν θα μπορέσω να την αποφύγω λαμβάνοντας υπόψιν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Εύχομαι η λάμψη από τα λαμπάκια να μιλήσει μέσα μας, να μας φωτίσει και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Το IDEESMAGAZINE που θα ξεφυλλίσετε είναι αφιερωμένο στη φαντασία και τη χαρά των γιορτών – σ’ αυτήν που μας έλειψε τις προηγούμενες χρονιές και ελπίζω ότι μπορεί να ζήσουμε φέτος. Είναι αφιερωμένο επίσης, στους ταλαντούχους ανθρώπους αυτούς που έχουν κάτι να μας διηγηθούν, είτε από την επιχειρηματική, είτε από την προσωπική πλευρά τους. Μας αρέσει να τους συναντούμε στο χώρο τους και να μας γεμίζουν όμορφες εικόνες που μοιραζόμαστε μαζί σας.

Αυτά τα Χριστούγεννα, αυτά που δεν έχω ζήσει ακόμη, θέλω να είναι γεμάτα μόνο με χαρά, με όμορφες στιγμές, με αγαπημένους ανθρώπους δίπλα μου. Το εύχομαι ολόψυχα και σ’ εσάς. Νομίζω πως το έχουμε όλοι ανάγκη. 

Αλεξάνδρα Τάμπου

Σ' αυτό το τεύχος συνεργάστηκαν

Υπεύθυνη έκδοσης – Επικοινωνίας: Αλεξάνδρα Τάμπου (alextampou@gmail.com)
Συνεντεύξεις/Δημοσιογράφοι :Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος, Χρήστος Ζαραμπούκας (xzarabukas@gmail.com)
Fashion Editor: Αλέκα Κλιάφα
Αρθρογράφοι: Φωτεινή Μπαλούτσου
Φωτογράφος: Κωνσταντίνος Κατσιάνης, Μοντάζ/παραγωγή 2Kappa productions
Βίντεο: Κωνσταντίνος Κατσιάνης (kkatsianis@yahoo.com)
 (2Κappa productions) 

Assistant: Νάνσυ Τάμπου 

Επιμέλεια κειμένων: Ελισσάβετ Δόλια
Graphic & WebDesign: Οδυσσέας Πάνος | CRAFT (odi@crafts.gr)