Δυναμική τροχιά ανάπτυξης για τα Σ. Μάρκετ της αλυσίδας ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ.

Εγκαινιάστηκε το νέο 7ο Σούπερ Μάρκετ της αλυσίδας ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ., στην οδό Συγγρού και Φλεγίου στα Τρίκαλα. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο άνοιγμα του νέου σύγχρονου καταστήματος και ευχήθηκε καλές δουλειές στους ιδιοκτήτες Γιώργο και Θέμη Μιχαήλ που έχουν αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης που έχει έδρα το Μουζάκι Καρδίτσας.

Το μήνυμα του υπεύθυνου των καταστημάτων ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ, Βασίλη Παπαντώνη

Καταρχάς, θέλω προσωπικά και εκ μέρους της διοίκησης να ευχαριστήσω τους πολίτες των Τρικάλων και τους συνεργάτες που παραβρέθηκαν σήμερα στα εγκαίνια του 3ου καταστήματος μας στα Τρίκαλα και 7ο συνολικά.

Η εταιρία με παύση τα δυο χρόνια της πανδημίας ξεκίνησε δυναμικά την ανάπτυξη της σ’ έναν υπέροχο χώρο, σε μια κομβική περιοχή. Καθημερινά είμαστε δίπλα στον καταναλωτή προσφέροντας του την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, με χαμόγελο, τις καλύτερες δυνατές τιμές, ειδικά μετά τις ραγδαίες ανατιμήσεις καταφέραμε να κρατήσουμε τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Στις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα, η εταιρία μας το επόμενο διάστημα, και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο 4μηνο του νέου έτους θα εγκαινιάσει αλλά δυο κατάστημα στην πόλη της Καρδίτσας. Επενδύει στις πόλεις που ζει ανοίγοντας νέες θέσεις εργασίας, βοηθώντας την τοπική οικονομία!

Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και εύχομαι ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος.

Δείτε τα καταστήματα
Είναι η μόνη τοπική αλυσίδα με συνολικά 7 Super Market στους νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων

Start typing and press Enter to search