Μιχάλης Βαρδούλης | Πολιτικός Μηχανικός Msc.

Μοναδικά διαμερίσματα υψηλής αισθητικής και κατασκευής, σε πολυώροφο κτήριο σύγχρονων κατοικιών στην οδό Χ. Τρικούπη 12 στα Τρίκαλα, από τον πολιτικό μηχανικό Μιχάλη Βαρδούλη.

Ο Μιχάλης Βαρδούλης ανήκει στη νέα γενιά αξιόλογων πολιτικών μηχανικών στα Τρίκαλα, που προτιμά να μιλούν τα έργα του, για εκείνον και την εταιρεία του. Από τους πιο αποτελεσματικούς πολιτικούς μηχανικούς της πόλης, καθώς έχει παραδώσει πολυόροφη οικοδομή σε 18 μήνες από την έναρξη των εργασιών. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2002, έπειτα έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και στη Διοίκηση των Κατασκευών στο Λονδίνο. Τα τελευταία 16 χρόνια ασχολείται με τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων στην περιοχή της Θεσσαλίας καθώς και με την παροχή υπηρεσιών μηχανικού. Επίσης έχει εργαστεί σε χώρες της Μέσης Ανατολής ως στέλεχος τόσο Ελληνικών όσο και Αραβικών κατασκευαστικών εταιρειών. Από το 2018 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος στο μετρό Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση κτιρίων κατοικίας. Από το 2021 είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και Α’ Αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. 

Το έργο

Σε 18 μήνες ακριβώς από την έναρξη των εργασιών κατάφερε να ολοκληρώσει αλλά και να παραδώσει με απόλυτη συνέπεια προς χρήση το πολυώροφο κτίριο σύγχρονων κατοικιών επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 12, στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Σε απόσταση αναπνοής από τους κεντρικούς πεζοδρόμους, την πλατεία του Παλαιού Δεσποτικού, την πλατεία Βουβής και το σύμβολο της πόλης των Τρικάλων, το Ληθαίο ποταμό το κτίριο δεσπόζει σε μια από τις πιο φιλόξενες γειτονιές της πόλης χαρίζοντας έτσι ένα κομψοτέχνημα για όλους όσους κατοικούν σ’ αυτό.

 

Ο σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός του κτιρίου είναι λιτός και διαχρονικός, έχοντας στοιχεία διακριτικής πολυτέλειας,  και έγινε  πάντα με γνώμονα τόσο την ομαλή ένταξη στο αστικό τοπίο, όσο και τη λειτουργικότητα και τη βέλτιστη εκμετάλλευση του χώρου που βρίσκεται. Οι βασικές αρχές του συνοψίζονται στην απλότητα, στην αρχιτεκτονική καθαρότητα, στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην κατασκευασιμότητα (constructability) με λύσεις δοκιμασμένες και αξιόπιστες που μπορούν να εφαρμοστούν με ευκολία και ασφάλεια από το ανθρώπινο δυναμικό και τα τεχνικά μέσα που διατίθενται. Τα υλικά που επιλέχθηκαν είναι πολυτελή και φινετσάτα, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε μεγάλη προσοχή σε επίπεδο μελέτης εφαρμογής έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι τεχνικά και αισθητικά άρτιο ικανοποιώντας την ανάγκη των κατοίκων και ιδιοκτητών για μια διαχρονική και αξιόπιστη επένδυση.

Τα διαμερίσματα
Τα διαμερίσματα που προέκυψαν από την κατασκευή του πολυώροφου κτιρίου είναι διαμπερή και λειτουργικά, ενεργειακής κλάσης Α’ και ενσωματώνουν πλήθος έξυπνων λύσεων. Επιπρόσθετα δημιουργήθηκαν θέσεις στάθμευσης στο ισόγειο με προεγκατάσταση για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου και αποθήκες με πρόσβαση ανελκυστήρα στο υπόγειο. Όσον αφορά στην κατασκευή, αυτή έγινε αποκλειστικά από έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες και προμηθευτές, συστηματική επίβλεψη, προγραμματισμό για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, έμφαση στη λεπτομέρεια, ελέγχους διασφάλισης της ποιότητας σε όλα τα στάδια κατασκευής και εφαρμογή μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Μιχάλης Βαρδούλης
Πολιτικός Μηχανικός, M.Sc
Κιν: +30-6937358478
vardoulis@hotmail.com

Start typing and press Enter to search