Η επιχείρηση “ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ ΕΠΕ” ιδρύθηκε στην Φήκη Τρικάλων. Είναι μία καθετοποιημένη και σύγχρονη μονάδα παραγωγής, εκτροφής, σφαγής, επεξεργασίας και τυποποίησης χοιρινού κρέατος της χώρας. Με γνώμονα την αγάπη, με όραμα και διορατικότητα κατάφερε να γίνει γνωστή και αγαπητή στον κόσμο των Τρικάλων και σε σύντομο χρονικό διάστημα σ’ όλη την Θεσσαλία. 

Σκοπός της οικογενειακής επιχείρησης είναι η παραγωγή και διάθεση χοιρινού Ελληνικού κρέατος άριστης ποιότητας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το 2009 η επιχείρηση ιδρύει την πρώτη της Χοιροτροφική μονάδα. Το 2012 η επιχείρηση έκανε ένα καινούριο βήμα λειτουργώντας ιδιωτικό βιομηχανικό σφαγείο σε ενοικιαζόμενες εγκαταστάσεις στην Πύλη Τρικάλων. Το 2013 θέλοντας ν’ αυξήσουν την παραγωγή χοίρων προχωρούν στην αγορά μιας νέας χοιροτροφικής μονάδας στην Φήκη Τρικάλων. Η εταιρεία μας με σεβασμό στον καταναλωτή και στόχο τη διαρκή βελτίωση, θα συνεχίσει και στο μέλλον την πορεία που έκανε το όνομα της  συνώνυμο της ασφάλειας και της ποιότητας. Το 2018 η επιχείρηση δημιουργεί μια νέα σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης χοιρινού κρέατος, στο 3ο χλμ Φήκης- Φιλύρας.

ΤΟ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – Η Καθετοποιημένη Μονάδα

Η ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ θέλοντας συνεχώς να εξελίσσεται προχωράει και στο χώρο της Αλλαντοποιίας με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού με τις απαιτητικές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. H επιχείρησή μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 22000:2018. Πλέον τα λουκάνικα Μαράβα είναι γνωστά σ’ όλη τη χώρα.

Τα best seller προϊόντα !

Το 𝚾𝛀𝚸𝚰𝚨𝚻𝚰𝚱𝚶 𝚲𝚶𝚼𝚱𝚨𝚴𝚰𝚱𝚶 “Χοιροφαρμ ΕΠΕ Φάρμα Μαράβα Κούτσικου” είναι ένα 100% Ελληνικό προϊόν που κατέκτησε το ‘’ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ’’ των 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫 𝐭𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐰𝐚𝐫𝐝𝐬 𝟐𝟎𝟐𝟐 και το βραβείο αυθεντικής Ελληνικής γεύσης 𝐚𝐮𝐭𝐡𝐞𝐧𝐭𝐢𝐜 𝐭𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐨𝐟 𝐠𝐫𝐞𝐞𝐜𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐! Παρασκευάζεται αποκλειστικά μόνο από τα καλύτερα κομμάτια χοιρινού κρέατος δικής μας εκτροφής!  Τα προϊόντα της Χοιροφάρμ ΕΠΕ κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κόσμου και οι διακρίσεις ποιότητας έρχονται η μια μετά την άλλη !

 

Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής γεύσης

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πιστοποίηση – βράβευση με το AUTHENTIC TASTE OF GREECE GOLD AWARD 2022 – ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ του οργανισμού GREEK TASTE BEYOND BORDERS GTBB.

Στο γιορτινό σας τραπέζι επιλέξτε τα κορυφαία κρεατικά της  Χοιροφάρμ ΕΠΕ!
Τι καλύτερο για το οικογενειακό τραπέζι από τα κλασικά κι αγαπημένα μας φαγητά; Γουρουνόπουλα, τηγανιά, ρολό, σπάλα και φυσικά πολλά ακόμη προϊόντα χοιρινού κρέατος από χοίρους δικής μας παραγωγής.

‘Χοιροφαρμ ΕΠΕ Φάρμα Μαράβα Κούτσικου’
3ο χλμ Φήκης Φιλύρας, Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 2431051200
www.choirofarm.gr

Start typing and press Enter to search