Φίλιππος Αλ. Βλόντζος – Σοφία Κωστούλα

WORK - LIFE BALANCE

Στην πόλη των Τρικάλων θα βρει κανείς πολλά ζευγάρια που μοιράζονται και την ευτυχία στη ζωή αλλά και την επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Ένα απ΄ αυτά τα ζευγάρια είναι ο Φίλιππος Βλόντζος και η Σοφία Κωστούλα ιδιοκτήτες του καταστήματος Φίλιππος Βλόντζος Έπιπλο–Εσωτερική διακόσμηση – Συστήματα ύπνου Cocomat στην Ασκληπιού 44. Έχουν καταφέρει να βρουν μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στην εργασιακή και προσωπική ζωή. Ας τους γνωρίσουμε λοιπόν καλύτερα… 

Τίποτε δεν μας χαρίστηκε και τίποτε δεν είναι εύκολο μας λέει η Σοφία. Είμαστε 27 χρόνια μαζί στην δουλειά, στη ζωή, στο σπίτι, έχοντας οικογένεια και καλούς φίλους που μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα. Μοιραζόμαστε τη ζωή και δημιουργούμε με πάθος όλα μας τα σχέδια. Πιστεύουμε στις ισορροπίες και στην προκοπή των ανθρώπων. 

Το κλειδί της επιτυχίας είναι ο διαχωρισμός αρμοδιοτήτων και στο σπίτι αλλά και στην εργασία. Αν και είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες δεν επιτρέπουμε τα μικρά ζητήματα να γίνονται μεγάλα προβλήματα και να μπαίνουν αναμεσά μας. Κρατάμε πάντα τα θετικά και προχωράμε για το λόγο ότι για εμάς η εργασία είναι ενωτικός δεσμός για την οικογένειά μας. 

Η δουλειά μας εμπνέει ευχάριστα με κοινό εργασιακό κύκλο, κοινές εμπειρίες, κοινές επιτυχίες αλλά ταυτόχρονα και με κοινές στρεσογόνες καταστάσεις. Τα επαγγελματικά μας επίσης ταξίδια μας δίνουν οξυγόνο στις δυσκολίες της καθημερινότητας μας. Νιώθουμε τυχεροί που ασχολούμαστε με τις τάσεις, τη μόδα, το life style, την τέχνη γιατί όλ΄ αυτά είναι η διακόσμηση. Υπάρχουν μεταξύ μας σαφή όρια στη δουλειά, στη ζωή αλλά και στο σπίτι.

 Μέσα από την διαφορετικότητα μας πιστεύουμε και στηρίζουμε με πείσμα ο ένας τον άλλο. Έχουμε πάθος για τη ζωή, τη δουλειά, τη δημιουργία. Έχουμε πάντα ένα ρεαλιστικό σχέδιο για το αύριο. Εξάλλου οι επιτυχίες χάνουν το νόημα τους αν δεν έχουν συνέχεια και διάρκεια στο χρόνο. Είναι περισσότερα αυτά που μας χαροποιούν και μας ενώνουν στη δουλειά παρά ότι μας στεναχωρεί.

 Αυτό που χαιρόμαστε και μας βοηθά να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία είναι η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και των πελατών μας προς την εταιρία μας τα ΕΠΙΠΛΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΛΟΝΤΖΟΣ & COCO-MAT και αυτό αποδεικνύεται από την πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια. Χαμογελάμε λοιπόν καθημερινά, βάζουμε στόχους και προχωράμε με συνοδοιπόρους τα παιδιά μας, την οικογένεια μας, τους φίλους μας, τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας προσπαθώντας να μην μας αγγίζουν οι δυσκολίες της κοινής εργασίας.

Start typing and press Enter to search