Cosmetic Boutique Maniatakis professional

Cosmetic Boutique Maniatakis professional

Η ομορφιά ήταν πάντα συνώνυμο της γυναίκας αλλά και του άντρα. Ποιος άνθρωπος δεν θέλει να είναι όμορφος και να περιποιείται τον εαυτό του όσο καλύτερα μπορεί αλλά και με τα καλύτερα προϊόντα; Νομίζω κανείς… Μιλήσαμε με την ιδιοκτήτρια των καταστημάτων ομορφιάς Cosmetic boutique Maniatakis professional στην Καρδίτσα αλλά και στα Τρίκαλα κα. Στέλλα Καραλή την ψυχή της επιχείρησης και μάθαμε όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη στο χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς.

Έχετε ιδρύσει το κατάστημα Cosmetic boutique Maniatakis professional μαζί με τον αείμνηστο σύζυγο σας Παντελή Μανιατάκη κάνοντας μια κίνηση εκτός Καρδίτσας και στην πόλη των Τρικάλων. Ήταν ένα όνειρο σας;

Ναι, ήταν ένα από τα όνειρα που είχαμε μαζί με τον σύζυγο μου να δραστηριοποιηθούμε και στα Τρίκαλα, στην πόλη που έζησε και μεγάλωσε, αν και η καταγωγή του ήταν από την Κρήτη. Πριν από 19 χρόνια όταν ανοίξαμε το κατάστημα στην Καρδίτσα, η οποία μας δέχτηκε, μας αγάπησε και μας βοήθησε να εδραιωθούμε στο χώρο μας, δεν πιστεύαμε ότι στο μέλλον θα πραγματοποιούσαμε και τον επόμενο στόχο μας.

Τι σας έκανε να δραστηριοποιηθείτε στην αγορά των ειδών κομμωτηρίου – καλλυντικών και ποιο είναι το όραμα σας;

Πάντα μου άρεσε η ομορφιά και η μόδα. Μέσα από το επάγγελμα αυτό μπορώ να ασχοληθώ με την ομορφιά της γυναίκας, αλλά και του άντρα πλέον στις μέρες μας. Στο δρόμο βλέπεις όλο και πιο πολλούς ανθρώπους περιποιημένους, όμορφους οι οποίοι ενδιαφέρονται για την εξωτερική τους εμφάνιση. Δουλεύοντας πάρα πολλές ώρες για να μπορέσω να καλύπτω τις ανάγκες των δυο καταστημάτων βλέπω με χαρά την ανταπόκριση που έχουν οι κόποι μου στα πρόσωπα των πελατών μου. Με μικρά βήματα κάθε φορά στόχος μου είναι να καταφέρω να πραγματοποιήσω  και τα υπόλοιπα όνειρα που είχαμε με τον σύζυγο μου Παντελή.

Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν το Cosmetic Boutique Maniatakis professional να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό;

Οι γνώσεις πάνω στα θέματα της κομμωτικής, της αισθητικής και ονυχοπλαστικής, η εμπειρία τόσων  χρόνων και το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την σωστή ενημέρωση για όποια καινούρια τάση κυκλοφορεί μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε  στον πελάτη μας τα κατάλληλα προϊόντα που χρειάζεται για την περιποίηση του.

Τι θα βρουν οι γυναίκες και οι επαγγελματίες του χώρου στα καταστήματά σας;

Στην Cosmetic Boutique Maniatakis professional το καταναλωτικό κοινό αλλά και οι επαγγελματίες θα βρουν ότι νέο υπάρχει στην αγορά για την περιποίηση των μαλλιών, του σώματος και των νυχιών με κορυφαία προϊόντα από τις πιο επώνυμες εταιρείες Ελλάδας και εξωτερικού.

Κάνατε την είσοδό σας και στην αγορά του eshop με το ιντερνετικό κατάστημα www.emaniatakis.gr. Είστε ευχαριστημένη με τις πωλήσεις;

Το ηλεκτρονικό εμπόριο τα τελευταία χρόνια είχε ραγδαία ανάπτυξη και θεωρείται το μέλλον για τις αγορές μας. Βέβαια χάνεται η φυσική επαφή με τον πελάτη, που προσωπικά θεωρώ πολύ σημαντική. Όμως όλο και περισσότερο ο κόσμος έχει αρχίσει και εξοικειώνεται μ΄ αυτόν τον τρόπο αγοράς. Και ναι, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις πωλήσεις του, οι οποίες αυξήθηκαν  περισσότερο  εν μέσω της καραντίνας, λόγω πανδημίας, αφού ήταν και ο μόνος τρόπος για αγορές.

Οι Τρικαλινοί έχουν αγκαλιάσει το κατάστημά σας. Ποιες διαφορές βλέπετε στις δυο αγορές Τρικάλων και Καρδίτσας;

Προσωπικά δε διακρίνω διαφορές. Η κάθε μια έχει το δικό της αγοραστικό κοινό. Μεγαλύτερη σημασία για ΄μένα έχει ότι και οι δυο πόλεις μας έχουν εμπιστευθεί, μας στηρίζουν, μας αγαπούν και μας βοηθούν να συνεχίσουμε την πορεία μας στο χώρο αυτό και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

 Η πανδημία έφερε αλλαγές και στον τρόπο που ψωνίζουμε. Πως βλέπετε τη δυναμική της αγοράς; Επανήλθε το κλίμα;

Είχαμε μάθει σ΄ έναν υπερκαταναλωτισμό τα τελευταία χρόνια και η πανδημία μας έφερε γενικά αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Από τον τρόπο σκέψης μας μέχρι και τον τρόπο που ψωνίζουμε. Σίγουρα είμαστε πιο προσεχτικοί πλέον σ΄ όλες τις αγορές μας. Δεν ξοδεύουμε χρήματα σε προϊόντα που δεν έχουμε ανάγκη και γενικά είμαστε πολύ πιο συγκρατημένοι. Βέβαια ως γυναίκα και ως επιχειρηματίας που δεν σταματώ να περιποιούμαι την εξωτερική μου εμφάνιση σε καθημερινή βάση, έχω παρατηρήσει ότι το γυναικείο φύλο κυρίως δεν μένει αδιάφορο απέναντι σε ό,τι καινούριο και καλαίσθητο υπάρχει στην αγορά και είναι πρόθυμο να δοκιμάσει τα νέα προϊόντα πάντα σε προσιτές και λογικές τιμές δεδομένων των νέων οικονομικών συνθηκών.

Ποιες εταιρείες θα βρούμε στο Cosmetic Boutique Maniatakis professional και ποιες θα ξεχωρίζατε για την ποιότητά τους;

Η φιλοσοφία της επιχείρησης μου είναι να διαθέτω στο αγοραστικό κοινό μόνο επώνυμα προϊόντα εγκεκριμένα για την ποιότητα τους, έτσι ώστε να ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας. Προτεραιότητα πάντα της Cosmetic boutique Maniatakis professional στα τόσα χρόνια επιτυχημένης  πορείας της στο χώρο της ομορφιάς, είναι ο καταναλωτής να εξυπηρετείται, να ενημερώνεται και να επιλέγει τα προϊόντα που του αρέσουν ώστε να φεύγει ευχαριστημένος από το χώρο μας.

 

 

COSMETIC BOUTIQUE MANIATAKIS PROFESSIONAL

Κατάστημα Τρικάλων
Άννης Κομνηνής 12 & Καρανάσιου γωνία
τηλ. 2431400405

 

Κατάστημα Καρδίτσας
Στεργίου Λάππα 29
τηλ. 2441042411
emaniatakis.gr

Start typing and press Enter to search