H Τρικαλινή Εύα Καλτσή βρήκε το δικό της Power of Love στην Κύπρο

Η πρώην παίκτρια του Power of Love Ευαγγελία Καλτσή είναι ζευγάρι με τον Κύπριο Πάνο Δημητρίου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει στην Κύπρο χαρούμενο και ευτυχισμένο με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Τα περιοδικά και οι στήλες lifestyle μιλούσαν για το νέο μεγάλο ειδύλλιο στην Κύπρο δείχνοντας πως η Εύα βρήκε την ευτυχία της στο νησί και εμείς της ζητήσαμε να μας περιγράψει τη νέα της ζωή ως μητέρα, σύζυγος και επαγγελματίας.

Βρήκες τελικά το άλλο σου μισό στην Κύπρο;
Όχι το άλλο μου μισό αλλά τον άνθρωπο που μου βγάζει την καλύτερη, την ομορφότερη, την τελειότερη πλευρά του εαυτού μου!

Πως είναι η ζωή σου στο νησί, μακριά από την οικογένεια σου που ξέρoυμε πόσο σου λείπει;
Δύσκολο κομμάτι αυτό! Μου λείπουν πολύ όλοι και είναι πολύ δύσκολο, διότι τις πιο δυνατές στιγμές τις ζωής μου τις έζησα μαζί τους μέσα από βιντεοκλήσεις! Άσχημο πράγμα να γεννάς χωρίς τη μάνα σου, τον αδερφό σου κανέναν από την οικογένεια σου, αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Περνάω καταπληκτικά και περιμένω πώς και πώς να έρθω να τους βρω όλους με το καλό τον Αύγουστο!

Το όνειρο μου είναι να γίνει ο γάμος μας. Να έρθουν όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα από Ελλάδα, όλα όμως και να ζήσουμε ένα απίστευτο τριήμερο με αγκαλιές, φιλιά, παρέα και ξέφρενο πάρτι στο γάμο μας. 

Πλέον, μητέρα και σύζυγος…πως είναι οι νέοι αυτοί ρόλοι; Tι σε έχει δυσκολέψει περισσότερο;
Ως σύζυγος δεν με δυσκολεύει καθόλου και τίποτα. Είμαι γεννημένη για οικογένεια. Με δυσκολεύει το γεγονός ότι δεν έχω κάποιον να με βοηθάει όπως εγώ θέλω, όπως είναι η μάνα με την κόρη, όχι ότι η πεθερά μου δεν με βοηθάει. Εκεί είναι βράχος, αλλά της μητέρας μπορώ να της πω και δυο κουβέντες παραπάνω, να τη μαλώσω που λένε. Κατά τ’ αλλά ζω στο έπακρο τους ρόλους της μαμάς και συζύγου!

Πως είσαι ως μητέρα; Τι θα συμβούλευες τις νεαρές μαμάδες;
Ως μητέρα νομίζω είμαι η ιδανική! Είμαι τρελή με το παιδί μας, αλλά και φουλ προστατευτική. Προσπαθώ να αφιερώνω όλο το χρόνο μου στο παιδί μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κρατάω και για εμένα – εμάς ως ζευγάρι φυσικά. Συμβουλεύω τις καινούριες μαμάδες να μην φοβούνται τίποτα. Τα μωρά δεν είναι από πορσελάνη. Να προσπαθούν να είναι μητέρες πάνω απ΄ όλα αλλά και ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτόν τον ρόλο και όσοι με ακολουθούν το βλέπουν ότι προσπαθώ και εγώ πολύ!

Aμέσως μετά την εμφάνιση σου στο reality Power of Love, φαίνεται ότι η ζωή σου άλλαξε. Πώς ήταν αλήθεια όλη αυτή η δημοσιότητα; Έφερε δουλειές και προτάσεις;
Άλλαξε 180 μοίρες. Η δημοσιότητα είναι όμορφη. Σου ανοίγει πολλές πόρτες, γνωρίζεις ανθρώπους, βλέπεις το μίσος αλλά και την αγάπη του κόσμου. Δουλειές; Πάρα πολλές!!! Το θέμα είναι ότι είναι δουλειές της showbiz και Ινσταγκραμικές!

Eπαγγελματικά με τί ασχολείσαι; Είδαμε πρόσφατα την συνεργασία σου με γνωστό ραδιόφωνο.
Επαγγελματικά ασχολούμαι με το ραδιόφωνο. Έχω μια όμορφη πρωινή εκπομπή στο Politia 106.7 στην Κύπρο και επίσης βοηθάω όσο μπορώ στην εταιρία του άντρα μου, αλλά και με το Ίνσταγκραμ ότι προλαβαίνω! 

Πως βλέπεις όλη αυτή την κατάσταση στη showbiz και το κίνημα Metoo; Είχες ζήσεις κάποια παρόμοια εμπειρία στο χώρο;
Ναι έχω ζήσει. Αφού βγήκα από το παιχνίδι είχα πολλές τέτοιες προτάσεις τύπου «Έλα να τα πούμε, να τα πιούμε, να σε φτιάξω όπως σου αξίζει» και μιλάμε για ονόματα πολύ τρανταχτά αλλά εννοείται πως δεν ενέδωσα σε καμία απ΄ αυτές. Συμφωνώ με το κίνημα αλλά όχι με το να βγαίνει ο κάθε ένας και να λέει διάφορα λόγια για τον οποιοδήποτε! Κάτσε να κάνω μια καταγγελία! Αυτό! Φυσικά εάν θέλεις κανείς την καταγγελία σου και μετά βγαίνεις και μιλάς για την άσχημη εμπειρία σου για να βοηθήσεις κόσμο που ίσως να φοβάται να μιλήσει.

Tέλος, θέλω να μας πεις ποιο είναι το όνειρο σου αμέσως μετά το τέλος της πανδημίας. Πως είναι τα πράγματα εκεί λόγω Covid;
Το όνειρο μου είναι να γίνει ο γάμος μας. Να έρθουν όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα από Ελλάδα, όλα όμως και να ζήσουμε ένα απίστευτο τριήμερο με αγκαλιές, φιλιά, παρέα και ξέφρενο πάρτι στο γάμο μας. Τα πράγματα είναι όπως στην Ελλάδα περίπου, αλλά πολύ καλύτερα η αλήθεια είναι. Αυτή την φορά καραντίνα δεν κατάλαβα λόγω δουλειάς. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά το παλεύουμε. Η Κύπρος έχει ανάπτυξη, την Ελλάδα την φοβάμαι πολύ.

Start typing and press Enter to search