Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Eyewear by David Beckham για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021 αποκλειστικά στα καταστήματα Οπτικών FLIOUKAS VISION

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Eyewear by David Beckham για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021 αποκλειστικά στα καταστήματα Οπτικών FLIOUKAS VISION

Η συλλογή η οποία περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως από ελαφριά και υψηλής ποιότητας υλικά, αντλεί έμπνευση από το ανεπιτήδευτο, Βρετανικό στιλ του David και εστιάζει στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα. Τα μοντέλα απευθύνονται στον καταναλωτή που αγαπά τα κλασικά σχέδια και την κοσμοπολίτικη αίσθηση. 


Γυαλιά ηλίου DB 7063/s

Γυαλιά ηλίου σε σχήμα ορθογώνιας μάσκας από έντονο ασετάτ, εμπνευσμένα από τα εμβληματικά γυαλιά ηλίου του Ιταλού ηθοποιού Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι. Η μεταλλική λεπτομέρεια Talisman ενώνει οπτικά το μπροστινό μέρος με τους βραχίονες, ενώ ο μεταλλικός πυρήνας των βραχιόνων διακοσμείται από ένα ρετρό μοτίβο (vclines).

Γυαλιά οράσεως DB 7070

Σύγχρονα γυαλιά οράσεως σε ορθογώνιο σχήμα από έντονο ασετάτ, με την μεταλλική λεπτομέρεια Talisman να διακρίνεται στους βραχίονες, ενώ ο μεταλλικός πυρήνας των βραχιόνων διακοσμείται από ένα ρετρό μοτίβο (vclines).

1o Κατάστημα: Ασκληπιού 7  Τηλ: 2431029800
2ο Κατάστημα: Ασκληπιού & Γαριβάλδη Τηλ: 24310 71061
3ο Κατάστημα: Ερμού 9 Τηλ: 24310 38388
flioukasvision.gr

Start typing and press Enter to search