Fiogos Handmade Baby Collection!

Σας καλωσορίζουμε στο παιδικό ταξίδι της

Fiogos Handmade Baby Collection!

Μια οικογενειακή εταιρεία, που με απεριόριστη αγάπη για τα παιδιά, δημιουργεί καθημερινά φρέσκιες ιδέες, σχεδιασμένες και ραμμένες στο χέρι. Μιλάμε για τις ιδιοκτήτριες Ειρήνη και Βασιλίνα Κέλλα, που με την βοήθεια της μαμάς τους Λένας, κατάφεραν να δημιουργήσουν την πρώτη επιχείρηση χειροποίητων βρεφικών ειδών στην πόλη των Τρικάλων. Στη συλλογή της Fiogos Handmade Baby Collection μπορείτε να βρείτε 100% χειροποίητα βρεφικά είδη, προϊόντα απαραίτητα για τις νέες μανούλες για το μαιευτήριο και τους πρώτους μήνες της φροντίδας των μωρών, αλλά και είδη διακόσμησης που δίνουν τη δική τους μοναδική πινελιά στη διακόσμηση των βρεφικών δωματίων!

Ειρήνη και Βασιλίνα, έχετε δημιουργήσει μια πρωτοποριακή οικογενειακή εταιρεία για την πόλη των Τρικάλων. Πως προέκυψε η ιδέα σας;

Βασιλίνα: Η ιδέα γεννήθηκε περίπου πριν από ένα χρόνο, από τον δικό μας Fiogo, όπως χαρακτηριστικά φωνάζαμε όλοι την αδερφή μου απ’ όταν ήταν μωρό! Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε ήταν να δώσουμε τη δική μας, διαφορετική, πιο νεανική ματιά στον κόσμο των βρεφικών ειδών. Αυτήν του χειροποίητου!

Τα υφάσματα και οι κλωστές της συλλογής σας είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για βρέφη;

Ειρήνη: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας είναι η ποιότητα των Α’ υλών. Γι’ αυτό και στο κατάστημά μας, όλα τα υφάσματα και οι κλωστές μας είναι πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα με το Oeko-Tex Standard 100, και είναι ιδανικά για το ευαίσθητο δερματάκι των μωρών. Επίσης, τα γεμίσματα που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα Ευρωπαϊκά!

Στη συλλογή  σας περιλαμβάνονται 100% χειροποίητα βρεφικά είδη. Από που αντλείτε τα σχέδια για τα είδη αυτά;

Βασικό ρόλο σ’ αυτό το κομμάτι έχει η μητέρα μας, που λόγω της εμπειρίας της, γνωρίζει απόλυτα τι μπορεί να βολέψει τις νέες μαμάδες. Φυσικά, ένα ακόμη πολύ σημαντικό εργαλείο για τη δουλειά μας, είναι το Internet, μέσω του οποίου εμπνεόμαστε από τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς. Φυσικά ο συνδυασμός των χρωμάτων και των διαφόρων patterns, βασίζεται στην προσωπική μας αισθητική και αυτό είναι κάτι που έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος, παρά το μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας του καταστήματός μας!

Υπάρχει μια γενικότερη τάση προς το χειροποίητο. Το προτιμάνε οι  νεαρές μαμάδες;

Τα χειροποίητα είδη τα τελευταία χρόνια δείχνουν τη δυναμική τους, αφού ο κόσμος πλέον στρέφεται σε προϊόντα που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τη μοναδικότητα. Μέσα σ’ αυτούς και οι νέες μαμάδες, που αναζητούν φυσικά ό,τι καλύτερο για τα παιδιά τους!

Στην δημιουργική σας ομάδα συμμετέχει και η μητέρα σας, Λένα. Πως είναι η συνεργασία σας;

Η συνεργασία μας είναι άψογη! Άλλωστε η μητέρα μας αποτελούσε και αποτελεί πάντα τη δύναμη και την έμπνευσή μας! Πλέον με τόσες ώρες που περνάμε μαζί καθημερινά, είναι σαν να ξαναζούμε όλες μαζί στο ίδιο σπίτι! (γέλια)

Ποιος είναι ο στόχος της Fiogos Handmade Baby Collection; 

Αν μέσα από τις δημιουργίες μας, καταφέρουμε να ομορφύνουμε ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των παιδιών και των νέων γονέων, τότε έχουμε υλοποιήσει το στόχο μας! Θέλουμε να δημιουργούμε όμορφα και χρήσιμα πράγματα, τα οποία θα έχουν τα παιδάκια από την ημέρα που γεννιούνται, μέχρι την ημέρα που θα μεγαλώσουν και απλά δεν θα τα χρειάζονται πια!

Γνωρίζουμε ότι όλες οι συσκευασίες σας είναι 100% ανακυκλώσιμες. Μιλήστε μας γι’ αυτό!

Είμαστε πολύ ευαισθητοποιημένες όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος. Γι’ αυτό το λόγο, επιλέξαμε οι τσάντες μας να είναι υφασμάτινες, έτσι ώστε να επαναχρησιμοποιούνται, καθώς και οι συσκευασίες μας να είναι ανακυκλώσιμες.

Special thanks to:

Our photographer Κωστή Παπανικολάου!

Our logo designer Κωνσταντίνα Κερασοβίτη!

Διεύθυνση: Αλεξάνδρας και Βαλαωρίτου γωνία, Τρίκαλα

Instagram/Facebook: Fiogos_baby_collection
Email: fiogos@outlook.com.gr
Τηλέφωνο: 6945877646 / 2431305716

Start typing and press Enter to search