Φροντιστήριο Αγγλικών Smiles

Smile στο Smiles…

Το φροντιστήριο Αγγλικών Smiles είναι υπεύθυνο για την εκπαίδευση της Αγγλικής γλώσσας ταχύτατα και αποτελεσματικά και αφορά όλα τα επίπεδα! Η  Θούλη Σέμπρου και η Δέσποινα Φίλιου , ιδιοκτήτριες του Smiles, μας μιλούν για τη νέα σχολική χρονιά, πως υποδέχθηκαν τους νέους μαθητές αλλά και γιατί τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες εμπιστεύονται χρόνια τώρα το φροντιστήριο Αγγλικών Smiles.

Με εμπειρία χρόνων στην εκμάθηση Αγγλικών, μαμά και κόρη  αποτελούν ένα δυναμικό διδακτικό δίδυμο που με μεθοδικότητα και έναν υπέροχο χώρο φροντιστηρίου φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.  Η κα. Θούλη Σέμπρου ως απόφοιτη Λυκείου από το  Manchecher New Hampsire και  με σπουδές στο BU University όπου τελείωσε Αγγλική Φιλολογία και Computer programming, ερχόμενη στην Ελλάδα εργάστηκε σε μεγάλα φροντιστήρια ξένων Γλωσσών στο Μουζάκι Καρδίτσας και στα Τρίκαλα. Μετέπειτα διατηρεί εδώ και χρόνια το Φροντιστήριο Smiles μαζί με την κόρη της, Δέσποινα Φίλιου απόφοιτη της Αγγλικής Φιλολογίας Θες/κης. 

 

Κυρία Σέμπρου, είστε η ψυχή του Smiles, και φέτος μετά από μια χρονιά πανδημίας, ξεκινήσατε τη νέα χρονιά. Πως αισθάνεστε και πως το βιώσατε όλο αυτό;

Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά η αλήθεια είναι με την διδασκαλία μέσω τηλεκπαίδευσης ήταν όλα πρωτόγνωρα για όλους μας. Επιστρέψαμε όμως με αισιοδοξία, παρότι υπάρχουν μερικά κρούσματα στα σχολεία, τηρούμε τους κανόνες για τον covid ευλαβικά.

Με την κόρη σας Δέσποινα Φίλιου εργάζεστε πλέον μαζί. Είναι οικογενειακή υπόθεση η εκμάθηση Αγγλικών; Πως είστε ως συνεργάτες και τι ρόλο έχει η κάθε μια στο φροντιστήριο;

Με τη Δέσποινα έχουμε μια άριστη συνεργασία, κάθε μια έχει αναλάβει ένα διαφορετικό κομμάτι θα έλεγα. Εγώ είμαι περισσότερο στην οργάνωση, εκείνη έχει αναλάβει το κομμάτι της τεχνολογίας, με μαθήματα μέσω διαδραστικών πινάκων κ.λ.π. Βεβαίως, κάθε μια έχει τα δικά της τμήματα από τις μικρές τάξεις μέχρι και ενήλικες. 

Ποιο θα λέγατε ότι είναι το μυστικό επιτυχίας για την συνεχή πορεία του φροντιστηρίου Αγγλικών Smiles και την επιτυχία σε πτυχία όλων των επιπέδων;

Το μυστικό μας θα έλεγα είναι η σκληρή δουλειά και η μέθοδος μας. Στόχος μας είναι να γίνει όλη η διδακτική δουλειά στο φροντιστήριο και πολύ λίγο στο σπίτι. Είναι η Αμερικανική μέθοδος που θέλει τα παιδιά να ετοιμάζονται και να είναι διαβασμένα στο φροντιστήριο. Να μην απασχολούνται οι μαμάδες καθόλου στο σπίτι με τις ασκήσεις των παιδιών, να ολοκληρώνεται εδώ το μάθημα και οι εργασίες.

 

 

Στόχος μας είναι να γίνει όλη η διδακτική δουλειά στο φροντιστήριο και πολύ λίγο στο σπίτι. Είναι η Αμερικανική μέθοδος που θέλει τα παιδιά να ετοιμάζονται και να είναι διαβασμένα στο φροντιστήριο.

Γιατί ένας γονιός να επιλέξει το φροντιστήριο σας για την εκμάθηση Aγγλικών; Γίνονται διευκολύνσεις για πολύτεκνες οικογένειες και ειδικές κατηγορίες;

Γιατί είμαστε επαγγελματίες στο είδος. Αγαπάμε τη δουλειά μας. Κάνουμε ολοκληρωμένη διδακτική δουλειά, σ΄ ολόκληρη διδακτική ώρα. Παρέχουμε ειδικές τιμές για πολύτεκνες οικογένειες με δωρεάν το 3ο παιδί.  Ναι βεβαίως, τα τελευταία χρόνια είμαστε δίπλα σε ευπαθείς οικονομικά Τρικαλινές οικογένειες που μέσω του Δήμου Τρικκαίων παρέχουμε δωρεάν την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας.

H εκμάθηση των Αγγλικών πως γίνεται στο Smiles, και τι τμήματα υπάρχουν;

Λειτουργούν όλα τα τμήματα στο Smiles από τα Pre – Junior που είναι δωρεάν,  και τμήματα όλων των επιπέδων  Pre – Junior -Lower  – Proficiency και με τιμές προσιτές σε όλα τα επίπεδα. Τμήματα : Pre – Junior (5-7 ετών) δωρεάν, Εντατικά τμήματα ενηλίκων.  Επιτυχία 100% σ΄ αναγνωρισμένα πτυχία Cambridge ,Michigan, Noc. Eπίσης, λειτουργούν τμήματα Γερμανικών και Γαλλικών.  Στο φροντιστήριο Smiles παρέχεται η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.

Παράλληλα μέσα στη χρονιά ετοιμάζετε και πολλά happening για τους μαθητές. Πείτε μας δυο λόγια.

Προ covid διοργανώναμε μεγάλες γιορτές κυρίως τα Χριστούγεννα και την εποχή του Halloween. Σίγουρα τώρα δεν λείπουν οι μικρές γιορτές μας εδώ στο σχολείο. Δίνουμε μεγάλη σημασία και στην ψυχαγωγία και την κοινωνικοποίηση των παιδιών με τη συμμετοχή τους, σε θεατρικά δρώμενα και παραμύθια.  

 

SMILES
ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ
ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

 

 

 

 

Κοσμά Αιτωλού 4, Τρίκαλα
Τηλ. επικοινωνίας 2431302453, 

Κιν. 6937452201

Start typing and press Enter to search