Ο πολυτελής γάμος του Ντίνου Μπλούτσου και της Έλενας Πλεξίδα

Ένας πολυτελής γάμος, ένας υπέροχος ανθοστολισμός και μια άψογη διοργάνωση από το Ds Dimitra έκανε ακόμη πιο όμορφη τη ξεχωριστή μέρα της Έλενας Πλεξίδα και του Ντίνου Μπλούτσου!

Ο έρωτας του ζευγαριού, έμελλε να εξελιχθεί σε μια όμορφη σχέση που λίγα χρόνια αργότερα οδηγήθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Έλενα, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο νυφικό φόρεμα Celia Kritharioti, και το hair styling Maria Ziogkou και make up Giota Kouvousi!

Το μυστήριο του γάμου τους έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Ελευθερίου στο Μουσείο Τσιτσάνη, όπου στόλισαν τον περιβάλλοντα χώρο με όμορφες συνθέσεις που επιλέχθηκαν από την διοργανώτρια Δήμητρα Σιώκη σε συνεργασία με το Neda Decorations, από λευκά άνθη, κεριά και γιψοφίλη, συνδυάζοντας ρομαντικά στοιχεία με το αριστοκρατικό λευκό και η μέρα περιλάμβανε πολλές ξεχωριστές στιγμές που το ζευγάρι θα θυμάται για πάντα.

Εμείς λατρέψαμε την κάθε επιλογή τους, από τη διακόσμηση μέχρι τα κομψά στέφανα του γάμου τους και σας τις παρουσιάζουμε μέσα από την ακόλουθη συλλογή φωτογραφιών!

Η γαμήλια δεξίωση

Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Πραγματοποιήσαμε έναν καλοκαιρινό γάμο στα Τρίκαλα, σ΄ ένα υπέροχο χώρο το Thessalis, που με την βοήθεια των επαγγελματιών στο χώρο του γάμου, Δήμητρα Σιώκη και Neda Decorations δημιουργήσαμε έναν πολυτελή μαγικό χώρο. Είμαστε πανευτυχείς που οι καλεσμένοι μας αλλά και εμείς περάσαμε υπέροχα, και όλα όσα ονειρεύτηκα πραγματοποιήθηκαν..»

Η έμπειρη ομάδα του Ds Dimitra Sioki σχεδιάζει και δημιουργεί μοναδικά γαμήλια event. Με τη συνεχή ενημέρωση για τις νέες τάσεις της διακόσμησης αλλά και τη διαρκή ανανέωση των προϊόντων εγγυάται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Στη φωτογραφία του συγκεκριμένου γάμου στόχος της ομάδας Floulis Photographers ήταν να αποδώσουν αυτή τη σημαντική ημέρα με τον καλύτερο και πιο ρεαλιστικό τρόπο. Σε μια προσπάθεια να αφηγηθούν το story του γάμου, ξεκίνησαν από νωρίς την αφήγηση του pre wedding party, ακολούθησε η μέρα του γάμου, με την προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού, την μετάβαση τους στην εκκλησία, το μυστήριo, για να ολοκληρωθεί με την γαμήλια δεξίωση.

Start typing and press Enter to search