Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το 2021

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το 2021

Από τον master colourist Σάκη Γιαννούλα

Τι χρώμα να κάνω τα μαλλιά μου;

Τι είναι στη μόδα;

Θα μου πάει;

Είναι οι συχνότερες ερωτήσεις που κάνουν οι γυναίκες στον κομμωτή τους και πολλές φορές είναι το θέμα συζήτησης στον καφέ με τις φίλες τους .

Το 2020, αλλά και το 2021 είναι μια περίεργη χρόνια λόγω του COVID-19, όλοι είχαμε μια παύση, ακόμα και οι βιομηχανίες της μόδας. Παρόλη την κατάσταση τίποτα δεν σταματάει και συνεχίζουμε με νέα δεδομένα. Έτσι λοιπόν οι βιομηχανίες της μόδας έχουν νέες προτάσεις για εμάς. 

Οι hair experts μπορούν να σας προτείνουν το κατάλληλο χρώμα για εσάς… Τα βασικότερα κριτήρια είναι ο χρωματότυπος της κάθε γυναίκας, αν είναι ψυχρός ή θερμός, την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας, το στυλ των ρούχων που φοράει, τί δουλειά κάνει, η καθημερινότητα της, αν ασχολείται με τα μαλλιά της και άλλα.

Οι πιο must τάσεις είναι το balayage, babylights, airtouch , money piece, illuminage, Brazilian illuminage ή ακόμα και συνδυαστικά περισσότερες τεχνικές από μια. Οι αποχρώσεις ποικίλουν και ο λόγος είναι διότι, όλη η γκάμα των αποχρώσεων με μεγαλύτερη έμφαση στις τεχνικές, ώστε το αποτέλεσμα που δίνουμε να είναι μοναδικό και ξεχωριστό για κάθε γυναίκα (προσωποποιημένη υπηρεσία χρώματος ). Δημιουργούμε με διάφορες τεχνικές χρώματος μοναδικά αποτέλεσμα για τις ανάγκες και τον τύπο κάθε γυναίκας ξεχωριστά.

SG Hairstyling Sakis Giannoulas
Ιπποκράτους 10, Τρίκαλα, Τηλ.2431771300 – 6975409385

Start typing and press Enter to search