Τα 3 Top Αξεσουάρ του Χειμώνα

Τα 3 Top Αξεσουάρ του Χειμώνα

από την Φαίη Γκαϊνά

Όποιο κι αν είναι το στυλ που πρεσβεύετε και ακολουθεί τον τρόπο ζωής σας, 3 top αξεσουάρ του χειμώνα για το 2022, έρχονται για να αναβαθμίσουν το σύνολο της εικόνας σας. Πρόκειται για αξεσουάρ με έντονη προσωπικότητα τα οποία διαθέτουν ένα προφίλ μινιμαλιστικό. 

Αξεσουάρ εύκολα να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, ζητούμενο κάθε σύγχρονης γυναίκας, τα οποία όμως διαθέτουν όλη την ένταση ώστε να αναδιαμορφώσουν την εικόνα σας.

Ένα στυλ τσάντας, ένα παπούτσι και ένα κόσμημα προσυπογράφουν τη νέα στιλιστική ταυτότητα της επερχόμενης περιόδου. Με  το προσόν της διαχρονικότητας – ακόμη ένα ζητούμενο – προκειμένου να περιοριστεί η αλόγιστη καταναλωτικότητα των προηγούμενων χρόνων. Υπακούοντας στους κανόνες μιας μόδας περισσότερο βιώσιμης και με ενσυναίσθηση.

#1 Αυστηρά Γεωμετρικά Σχήματα

Γραμμές καθαρές, σχεδόν αρχιτεκτονικές μετουσιώνουν το απόλυτο minimal στο καλούπι μιας τσάντας. Αιχμηρές και μοντέρνες σιλουέτες οι οποίες υποδειγματικά προσθέτουν την απαραίτητη ένταση. Χαρίζοντας σοφιστικέ διάθεση σε look με ταυτότητα αυστηρά επαγγελματική ή casual και σπορ. 

#2 Chunky Αλυσίδες

Κάθε μεταλλική λεπτομέρεια αποτελεί ωδή για το λιτό και αφαιρετικό στυλ. Αλυσίδες σε χρυσό ή ασημί προσθέτουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Είτε πρόκειται για πρακτικό πρωινό outfit είτε για μια πιο απαιτητική κοκτέιλ εμφάνιση. Όσο πιο χοντροί οι κρίκοι της αλυσίδας τόσο μεγαλύτερο και το εφέ. Αν και εδώ καλό θα ήταν  να επιλέξετε με σύνεση, ποντάροντας σε αλυσίδες όχι εξωφρενικά ογκώδεις.

#3 Ισχυρά Flats

Τα εξαιρετικά αναπαυτικά flats με τη χοντρή σόλα τα οποία δείχνουν να μπορούν να ταιριάζουν το ίδιο καλά με ένα τζιν παντελόνι, ένα θηλυκό πλεκτό φόρεμα ή ένα ντελικάτο slip dress, αλλά και ένα αυστηρό ανδρόγυνο σύνολο. Όποιο flat παπούτσι κι αν επιλέξετε,  με βαριά και statement σόλα, θα σταθεί αντάξιο της επιλογής σας.

Start typing and press Enter to search