Αρετή Λις

Η νικήτρια του My Style Rocks, Αρετή Λις βρέθηκε στη γενέτειρα της τα Τρίκαλα για ένα fashion event και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Ιdeesmagazine. Μεταξύ άλλων μίλησε για την νίκη της, τα μελλοντικά της όνειρα και σχέδια αλλά και για τον χώρο της showbiz.

Αρετή ποια ήταν η γεύση που σου άφησε το My style Rocks;

Η γεύση που άφησε η εμπειρία αυτή ήταν γλυκόξινη, δηλαδή ασιατική. Αρκετές στιγμές ήταν πολύ καλές, τις οποίες εγώ τις συνδύασα με γλυκά τα οποία μου αρέσουν, ήτανε και κάποιες στιγμές οι οποίες ήταν λίγο ξινές, θα το πω,  μου αφήσανε διάφορα μέσα μου αλλά τέλος καλά όλα καλά!

Ασχολούμαι με τα ρούχα. Το έκανα αυτό και πριν το παιχνίδι, το κάνω εδώ και 10 χρόνια. Σ΄ αυτό επενδύω ότι έχω και δεν έχω.

Έβγαλες χρήματα και αν ναι πως τα επένδυσες;  Έχεις δηλώσει ότι το όνειρο σου είναι να ασχοληθείς με τη μόδα.

Ασχολούμαι με τα ρούχα. Το έκανα αυτό και πριν το παιχνίδι, το κάνω εδώ και 10 χρόνια. Σ΄ αυτό επενδύω ότι έχω και δεν έχω. Έχω σπουδάσει Γερμανική Φιλολογία αλλά πάντα το όνειρό μου ήταν να ασχοληθώ με ρούχα, ότι έχει να κάνει με την πώληση, με το styling, με το να σχεδιάζω τα δικά μου κομμάτια.  Δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο πλάνο μου γιατί υπάρχουν πολλοί κλάδοι σ΄ ότι έχει να κάνει με τη μόδα και τη δημιουργία. Εγώ θα έλεγα δημιουργία!

Θα πήγαινες κριτής σε κάποιο reality ;

θα πηγαίνα για κριτής σε μία εκπομπή μόδας, και μάλιστα θα προσπαθούσα να είμαι και αντικειμενική και βαθυστόχαστη στα παιδιά που θα συμμετείχαν ναι.

Sunglasses Flioukas Vision, Ασκληπιού 7

Το στυλ της Ραμόνα Βλαντή σ’αρέσει;  θα μπορούσαμε να είστε μαζί σ ένα My style Rocks All Star;

Στο στυλ της Ραμόνας υπάρχουν κοινά στοιχεία με το δικό μου, έχει βέβαια διαφορετικό στυλ. Η Ραμόνα αντιπροσωπεύει, το πιο σικ θα έλεγα, εγώ αντιπροσωπεύω το minimal αντρόγυνο look. Αλλά σαν περσόνα και προσωπικότητα ναι,  μου αρέσει. Δεν γνωρίζω εάν θα ταιριάζαμε, τη γνωρίζω για πολύ λίγο προσωπικά την κοπέλα, αλλά ταυτόχρονα  πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα κοινό παράγοντα, να είμαστε σε μια εκπομπή μαζί!

Start typing and press Enter to search