Αρετή Λις – Part II

Τι θεωρείς μεγάλη τάση φέτος το καλοκαίρι;

Εγώ δεν ακολουθώ τάσεις στην ζωή μου. Φοράω αυτό που μου ταιριάζει, αυτό που με κολακεύει. Βεβαίως, υπάρχουν βασικά πράγματα στη μόδα τα οποία είναι κλασικά, δηλαδή είναι κάποια πράγματα στη μόδα κλασικά και διαχρονικά. Όπως είναι το animal print, όπως είναι το lether, οι ψάθινες τσάντες,  και τα πλεκτά φορέματα, είναι κάποια στοιχεία του καλοκαιριού τα οποία είναι μονίμως in fashion, απλά  αλλάζουνε πατρόν, σχήμα και χρώμα. Τάση για μένα είναι το πετρόλ, το έντονο πράσινο, το κίτρινο σε όλες τις αποχρώσεις του. Τα χρώματα της άμμου, τα γήινα χρώματα, το χακί τα αγαπώ.

Εγώ δεν ακολουθώ τάσεις, στην ζωή μου. Φοράω αυτό που μου ταιριάζει αυτό που με κολακεύει.

Έχεις μεγαλώσει στη Γερμανία και έχεις δεχτεί … σαν παιδί και σαν γυναίκα ρατσιστικές επιθέσεις. Πως το αντιμετώπισες;

Έχω δεχτεί bullying και στην Ελλάδα και στη Γερμανία. Όταν βλέπω μία τέτοια κατάσταση το αντιμετωπίζω δεν το προσπερνάω, έτσι και το βλέπω να συμβαίνει σε άλλα άτομα πραγματικά αντιδρώ αλλεργικά.  Προσπαθώ να υπερασπιστώ κάθε μειονότητα. Το θεωρώ πάρα πολύ άσχημο να συμβαίνει στις μέρες μας. Από μικρή το έχω νιώσει στο εξωτερικό ως Ελληνίδα, και στην Ελλάδα δυστυχώς, ως μεγαλωμένη στη Γερμανία, δεν μπορούσα να μιλήσω άπταιστα τα ελληνικά και είχα παρόμοια θέματα.

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

Είναι το επίκεντρο ο έρωτας. Η αλήθεια είναι ότι άλλες εποχές είναι πιο έντονος, και άλλες πιο αδύναμος, σε κάποιες στιγμές στη ζωή μου. Θέλω πάντα να εξελίσσομαι. Δεν μου αρέσει να μένω στάσιμη. Και σαν άνθρωπος και στη δουλειά μου και σαν χαρακτήρας και στα προσωπικά μου.

Credits Areti Lis fitting for Ideesmagazine
Styling Areti Lis
Sunglasses Flioukas Vision, Ασκληπιού 7
Jumpsuit ZARA
Λάδι τοπ και παντελόνα DS DIMITRA
Hair Styling Elena & Nikoleta Korda
Μαγιό Vanilla Underwear, Ιουλιέτας Αδάμ 9, Τρίκαλα
Make up Dora Korda
Ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον
Interview Alexandra Tampou

Start typing and press Enter to search