Beautiful People

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΚΗ - ΞΕΝΙΑ ΠΕΤΣΙΑ

Beautiful People

Ο κόσμος της ομορφιάς στα Τρίκαλα έχει δυο ονόματα και αυτά είναι Ξένια και Χριστίνα!

Ο αισθητικός ασχολείται με την περιποίηση, τη θεραπεία και τον καλλωπισμό του προσώπου ή του σώματος των πελατών του, με στόχο τη βελτίωση της εμφάνισής τους. Συναντήσαμε τις πτυχιούχους αισθητικούς ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΚΗ & ΞΕΝΙΑ ΠΕΤΣΙΑ, σ΄ ένα υπέροχο, ζεστό και προσεγμένο χώρο στην οδό Καραϊσκάκη 30 και μάθαμε όλα τα μυστικά ομορφιάς προσώπου   και σώματος για να είμαστε έτοιμες και λαμπερές το καλοκαίρι!

Πως προέκυψε το όνομα και η συνεργασία σας στο χώρο αισθητικής Beautiful People;
Συνεργαστήκαμε με επιτυχία για 2 χρόνια σε πολυδύναμο κέντρο αισθητικής και είδαμε πως είχαμε κοινό όραμα για την αισθητική και τη φροντίδα των ανθρώπων. Το όνομα του χώρου μας εκφράζει ακριβώς αυτό, το να βλέπουμε γύρω μας όμορφους ανθρώπους.
– Eίστε δυο νέες δραστήριες επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς. Τί θα θέλατε να συμβουλέψετε γυναίκες μετά από 1 χρόνο καραντίνας και αγωνίας;
Η καραντίνα ήταν δυστυχώς μια πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους μας. Ας κρατήσουμε τα θετικά της, όπως ότι περάσαμε περισσότερο χρόνο με τ΄ αγαπημένα μας πρόσωπα και ότι όλοι ανακαλύψαμε ψυχικά αποθέματα πού δεν είχαμε ιδέα οτι κρύβαμε μέσα μας.
– Υπάρχουν εξειδικευμένα πακέτα για το δέρμα και την περιποίηση του, και ειδικά πακέτα για την νύφη;
Όλα τα πακέτα προσώπου και σώματος διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του ανθρώπου που έρχεται στο χώρο μας. Όσο για τις νύφες, προτεραιότητά μας είναι να φτάσουν στην πολυπόθητη μέρα του γάμου τους μ΄ ένα υγιές και ενυδατωμένο δέρμα πού θ΄ αναδείξει το νυφικό μακιγιάζ με τον καλύτερο τρόπο.
– H μεσοθεραπεία σε ποιες ηλικίες και δέρματα απευθύνεται;
Η μεσοθεραπεία απευθύνεται σ΄ όλα τα δέρματα και τις ηλικίες. Οι ανάγκες που καλύπτει είναι ενυδάτωση, πρόωρη γήρανση, φωτογήρανση, θαμπό και κουρασμένο δέρμα πάντα με την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων.
– Είμαστε στο καλοκαίρι. Τι θα λέγατε σε μια γυναίκα να προσέξει περισσότερο και τι χρειάζεται για να είναι έτοιμη για την παραλία;
Οι περισσότερες κυρίες πού μας επισκέπτονται τον τελευταίο καιρό εκφράζουν τον προβληματισμό τους για τα κιλά πού πήρανε στη διάρκεια της καραντίνας. Με σωστή διατροφή και τα κατάλληλα πρωτόκολλα θεραπειών, όλες μας θα τα καταφέρουμε να φορέσουμε με αυτοπεποίθηση τα μαγιό μας.
– Για την ενοχλητική κυτταρίτιδα και χαλάρωση τι θεραπείες θα προτείνατε στο Beautiful People;
Σ΄ ότι αφορά την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση θα βρείτε στο χώρο μας σύγχρονα μηχανήματα, όπως ραδιοσυχνότητες και κρουστικούς υπερήχους, έτσι ώστε η αντιμετώπισή τους γίνεται μονόδρομος.
– LASER… η αποτρίχωση στην κορύφωση της αυτή την εποχή.
Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την Laser αποτρίχωση με κορύφωση αυτή την περίοδο. Απευθύνεται σε γυναίκες, αλλά και σε άντρες που επιθυμούν ν΄ απαλλαχθούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε περιοχές όπως η πλάτη αλλά και το στήθος.
– Ποιες θεραπείες προτιμούν συνήθως οι Τρικαλινές κυρίες;
Οι Τρικαλινές ήταν πάντα πολύ περιποιημένες γυναίκες και φροντίζουν να ενημερώνονται πάντα για ότι καινούριο μπορεί η αισθητική και η κοσμετολογία να τους προσφέρει.
– Θα θέλαμε να μας δώσετε μια πολύτιμη συμβουλή ώστε να είμαστε υγιείς και λαμπερές το καλοκαίρι.
Το μήνυμά μας γι’ αυτό το καλοκαίρι είναι να το απολαύσουμε όλοι μας όσο καλύτερα μπορούμε φροντίζοντας παράλληλα τις ανάγκες του προσώπου και του σώματός μας. Θα κάνουμε όλες μας ότι καλύτερο μπορούμε και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η παραλία δεν είναι πασαρέλα αλλά το μέρος να ξεκουράσουμε την ψυχή και το σώμα μας παρέα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.
Καλό καλοκαίρι Beautiful People!!!

Καραϊσκάκη 30, Τρίκαλα, T. 2431021411

Start typing and press Enter to search