Ντορέττα Παπαδημητρίου 2

Η

Ντορέττα Παπαδημητρίου

στο

Ιdeesmagazine

Μια ζωή με νεανικά αθλητικά χρόνια αφιερωμένα στον πρωταθλητισμό. Πως βοήθησε όλη αυτή η πορεία στη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας;

Μ΄ έμαθε να παλεύω. Να μην σταματάω να προσπαθώ, να σηκώνομαι αφού πέσω. Σημαντικά εφόδια που μ΄ ακολουθούν όλη μου τη ζωή. Μαθαίνεις να πειθαρχείς, ξέρεις ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς σκληρή δουλειά, μαθαίνεις να χάνεις και να ξαναπροσπαθείς. Σπουδαία εφόδια ζωής.

Tι σας δίδαξε τελικά η ζωή; Τι θα θέλατε να δώσετε στα παιδιά σας, σαν επίγευση;

Στα παιδιά μου έχω προσπαθήσει να τους μάθω να σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους, να προσπαθούν για τ΄ όνειρα τους, να στέκονται στα πόδια τους. Να είναι κύριοι. Από ΄κει και πέρα θα χαράξουν τη δίκη τους πορεία κι εγώ θα είμαι πάντα εκεί να τους δίνω τη συμβουλή μου, όποτε την χρειάζονται.

Στα παιδιά μου έχω προσπαθήσει να τους μάθω να σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους, να προσπαθούν για τα όνειρα τους, να στέκονται στα πόδια τους. Να είναι κύριοι.

Η καλή σχέση σας με την γυμναστική και το χορό είναι φανερή. Ασχολείστε τον ελεύθερο χρόνο σας;

Ναι, όσο μπορώ το κάνω. Κυρίως Pilates, με το οποίο ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια, αλλά και χορό, όποτε έχω περισσότερο χρόνο. Τα αγαπώ και τα δυο. 

Έχουμε διαβάσει ότι η γνώμη της μητέρας σας είναι πολύτιμη και σας συμβουλεύει σχεδόν πάντα, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά. Ισχύει αυτό;

Αν ζητήσω τη συμβουλή της, ναι φυσικά. Αλλά συνήθως επεξεργάζομαι τα πράγματα μόνη μου.

 

Έχετε δηλώσει ότι δεν είστε γυναίκα καριέρας, θέλετε ισορροπία στη ζωή σας …

Ναι, είναι σημαντική για ΄μένα η ισορροπία. Μεταξύ της δουλειάς, της οικογένειας, των φίλων και του προσωπικού χρόνου.

 

Προσωπική σχέση … συζήτηση κομμένη; 

Δεν θεωρώ ότι αφορά κανέναν το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Δεν νιώθω άνετα να μιλάω γι’ αυτό δημόσια.

 

Αφήνεστε στις σχέσεις σας ή λόγω δημοσιότητας είναι όλα προστατευμένα;

Το θέμα είναι η σύνδεση μεταξύ δυο ανθρώπων να είναι δυνατή. Όλα τ΄ άλλα λύνονται. 

Θα προχωρούσατε σ΄ έναν γάμο ξανά; Είστε τύπος της συμβίωσης;

Ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται σ΄ αυτή τη ζωή.

 

Θέατρο… Το επάγγελμα σας πέρασε κρίση την προηγούμενη χρονιά με αρκετούς συναδέλφους να κινούνται ακόμη και σε όρια οικονομικής κατάρρευσης, και πολλοί επέλεξαν να συμμετάσχουν σε reality. Πως το βλέπετε αυτό;

Δεν κρίνω ποτέ το τί επιλέγει να κάνει επαγγελματικά κάποιος. Όντως η κατάσταση στο χώρο του θεάτρου είναι πολύ δύσκολη και δυστυχώς δεν βοηθήθηκε ιδιαίτερα όλ’ αυτό το διάστημα. Ελπίζω τα θέατρα από εδώ και πέρα να παραμείνουν ανοιχτά, ώστε να υπάρχει δουλειά για όλους και στη σκηνή, αλλά και πίσω απ΄ αυτή.

Ελπίζω τα θέατρα από εδώ και πέρα να παραμείνουν ανοιχτά, ώστε να υπάρχει δουλειά για όλους και στη σκηνή, αλλά και πίσω από αυτή.

Από την άλλη μεριά έχουν ήδη ξεκινήσει αρκετές ποιοτικές δουλειές στην τηλεόραση με σήριαλ που χτυπάνε κόκκινο στην τηλεθέαση. Ποιος ρόλος σας έχει κερδίσει φέτος;

Χαίρομαι πάρα πολύ για όλες αυτές τις δουλειές μυθοπλασίας. Δυστυχώς λόγω γυρισμάτων δεν έχω δει κάποιο σε συνέχεια, αλλά βλέπω πολλές αξιόλογες δουλειές και αυτό είναι μόνο καλό.

 

Θα είστε σε κάποια θεατρική παράσταση; Ποια είναι τα σχέδια για τη νέα χρονιά;

Ακόμα δεν έχω ν΄ ανακοινώσω κάτι επισήμως. 

 

Η σχέση σας με τα Social media ποια είναι; Είστε ενεργή στο Instagram με αρκετές followers. Το βλέπετε και επαγγελματικά;

Υπάρχουν διαστήματα που είμαι πολύ ενεργή και άλλα που είμαι λιγότερο. Έχω κάποιες επιλεγμένες εμπορικές συνεργασίες, μέσα από τα Social, αλλά μόνο σε προτάσεις που κάνω στους followers μου που τις εμπιστεύομαι και τις γνωρίζω κι εγώ εμπειρικά.

 

Μια ευχή για τους αναγνώστες μας για τη νέα χρονιά.

Υγεία να έχουμε. Τίποτα σπουδαιότερο απ΄ αυτό. Και να μην χάνουμε την πίστη μας. Αυτή μας δίνει δύναμη. 

Start typing and press Enter to search