Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η

Ντορέττα Παπαδημητρίου

στο

Ιdeesmagazine

Υπήρξε Πρωταθλήτρια του στίβου. Aν βάλει κάτι στο μυαλό της, μπορεί να το πετύχει. Μια δυναμική γυναίκα που ισορροπεί απίστευτα ανάμεσα στην καριέρα και την προσωπική ζωή. Μέσα στα τελευταία χρόνια έχει περάσει με επιτυχία από διάφορα τηλεοπτικά projects στην παρουσίαση, ενώ δεν ξεχνά την μεγάλη της αγάπη για την ηθοποιία. Ταλαντούχα, σου δίνει την αίσθηση της χαράς, του γέλιου, είναι η ψυχή της παρέας. Ας γνωρίσουμε την παρουσιάστρια του Game of Chefs… Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Συνέντευξη στην Αλεξάνδρα Τάμπου

Θα ξεκινήσω να σας ρωτήσω καταρχάς πως είστε; Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Πως το βιώνετε όλ΄ αυτό;

Με ψυχραιμία και σύνεση. Έχουν αλλάξει οι ζωές μας τόσο πολύ απ’ την αρχή αυτής της πανδημίας κι έπειτα όπως όλοι προσπαθώ να προσαρμοστώ στα δεδομένα, προστατεύοντας τον εαυτό μου, τα παιδιά μου, τους δικούς μου, αλλά και τους γύρω μου. Εύχομαι να τελειώσει σύντομα όλ΄ αυτό, λυπάμαι για τους συνανθρώπους μου που έφυγαν και ελπίζω να είμαστε ενωμένοι για να περάσουμε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία.

Νιώσατε την ανασφάλεια ψυχολογική και οικονομική;

Είμαι άνθρωπος που προσαρμόζομαι και ψάχνω πάντα να βρω τον τρόπο να σταθώ με δύναμη απέναντι σε ό,τι συμβαίνει. Σίγουρα υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα προσπαθούσα να τις αντιμετωπίσω με ψυχραιμία. Γενικά, η ψυχραιμία με χαρακτηρίζει και με βοηθά πολύ σε δύσκολες καταστάσεις.

Είμαι άνθρωπος που προσαρμόζομαι και ψάχνω πάντα να βρω τον τρόπο να σταθώ με δύναμη απέναντι σε ό,τι συμβαίνει.

Έχετε μπει στο ρόλο της παρουσίασης πολύ δυνατά τα τελευταία χρόνια. Είστε από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην τηλεόραση. Ήρθε η πρόταση του Game of Chefs στον ANT1. Σας δυσκόλεψε στην απόφαση σας η σύγκριση με το Master Chef;

Εγώ προσωπικά δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία της σύγκρισης. Είναι ένα μαγειρικό πρόγραμμα, αλλά δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Γενικά θεωρώ πως κάθε εκπομπή είναι οι άνθρωποι, οπότε όπως δεν μπορείς να συγκρίνεις κανέναν με κάποιον άλλον, μιας και όλοι είναι μοναδικοί, έτσι δεν μπορείς να συγκρίνεις και εκπομπές.

Mε την μαγειρική τι σχέση έχετε; Μάθατε κάτι που δεν γνωρίζατε από τους επιτυχημένους chefs του παιχνιδιού;

Έμαθα πολλά! Μαγειρεύω για τα παιδιά μου, αλλά πιο απλά πράγματα γιατί έτσι κι αλλιώς αυτά τους αρέσουν. Οι σεφ μας είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και μπορούν πραγματικά να φτιάξουν πιάτα που εγώ δεν τα έχω καν ακούσει ξανά!

Ασχολείστε με τα νούμερα τηλεθέασης; Πως διαχειρίζεστε όλη αυτή την ένταση με τα νούμερα και την πορεία μιας εκπομπής;

Τα παρακολουθώ φυσικά, αλλά χωρίς ένταση. Βάζω όλη μου την ένταση στη δουλειά. Να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Για ΄μένα αυτό είναι σημαντικό. Προφανώς και το ζητούμενο είναι να αρέσει και στον κόσμο αυτό, αλλά είναι τόσοι πολλοί οι λόγοι που κάτι μπορεί να μην πάει όπως περιμένουμε που δεν θα ήθελα με τίποτα ένας απ΄ αυτούς να είναι το ότι είναι μια κακή δουλειά .Και αυτό με το Game of Chefs δεν ισχύει καθόλου. Είναι μια εξαιρετική δουλειά για την οποία και είμαι περήφανη που συμμετέχω σ΄ αυτήν.

Και αυτό με το Game of Chefs δεν ισχύει καθόλου. Είναι μια εξαιρετική δουλειά για την οποία και είμαι περήφανη που συμμετέχω σ΄ αυτήν.

Έχετε περάσει από πολλά τηλεοπτικά concept, πρωινό, τηλεπαιχνίδια, shows… Ποια ήταν η αγαπημένη σας στιγμή στην τηλεόραση που σας ταίριαζε 100% θεωρείτε;  

Έχω κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση, που όλα τα έχω αγαπήσει.

Υπάρχει κάποιο concept εκπομπής που θα θέλατε να παρουσιάσετε;  

Αγαπάω πολύ το ζωντανό και ό,τι θα μπορούσε να κάνει τον κόσμο να περάσει καλά.

Μetoo, μας άφησε κάτι θεωρείτε το κίνημα αυτό και τι συμβουλή θα δίνατε στις γυναίκες;

Φυσικά και μας άφησε. Επιτέλους ήρθε η στιγμή οι άνθρωποι που μέχρι σήμερα εκμεταλλεύονταν την όποια εξουσία τους, να καταλάβουν ότι αυτή η εποχή έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Οι γυναίκες πρέπει να είμαστε ενωμένες, να δίνουμε η μια δύναμη στην άλλη και να είμαστε εκεί η μια για την άλλη. Αυτή τη συμβουλή θα έδινα.

Οι γυναίκες πρέπει να είμαστε ενωμένες, να δίνουμε η μια δύναμη στην άλλη και να είμαστε εκεί η μια για την άλλη. Αυτή τη συμβουλή θα έδινα.

Έχετε αισθανθεί άβολα σε κάποιο πλατό ή σε καμαρίνι θεάτρου; Και αν ναι πως το αντιμετωπίσατε;

Έχω υπάρξει τυχερή και δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο ρόλος της γυναίκας είναι πολλαπλός. Στα 25 σας είχατε ήδη δυο παιδιά. Εχετε μετανιώσει για την επιλογή σας αυτή να μπείτε στο ρόλο της μητέρας και συζύγου τόσο μικρή;

Φυσικά και όχι. Έχω δυο υπέροχα παλικάρια που είναι ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου.

Start typing and press Enter to search