ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ H.N.D Κόρδα

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

H.N.D KORDA

Ποια γυναίκα δεν αγαπάει να περιποιείται τον εαυτό της; Νομίζω καμία στις μέρες μας ανεξαρτήτως ηλικίας… Είναι απόλαυση να αφήνεσαι στα χέρια των ειδικών για να σε περιποιούνται και να αναδεικνύουν τον καλύτερο αλλά και τον ομορφότερο εαυτό σου.

 

Στον καινούριο και cozy πολυχώρο H.N.D KORDA που βρίσκεται στην οδό Κανούτα & Χατζηγάκη, όλες οι γυναίκες αισθάνονται βασίλισσες… Χρώματα και αρώματα κατακλύζουν το χώρο που βγαίνοντας μέσα από τα χέρια των καταξιωμένων επαγγελματιών, κάνουν θαύματα σ΄όλες τις γυναίκες.

 

Υπηρεσίες όπως το επαγγελματικό μακιγιάζ, η ανανέωση χρώματος αλλά και η περιποίηση μαλλιών για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας αλλά και την καθημερινότητά μας, καθώς και το μανικιούρ και το πεντικιούρ μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο όμορφες από ποτέ. Solarium, Brow lamination,  lash lift αλλά και ειδικό τμήμα για χαλαρωτικό μασάζ μας οδηγούν σ΄ έναν κόσμο υγείας και ευεξίας.


Αν θέλει οποιαδήποτε σύγχρονη γυναίκα να νικήσει το χρόνο θα κάνει τις εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου για ενυδάτωση και αντιγήρανση, καθώς και μεσοθεραπείες μη ενέσιμες που πραγματικά αναδεικνύουν την ομορφιά του προσώπου και του σώματος.

 

Δεν έχετε λοιπόν παρά να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών H.N.D ΚΟΡΔΑ και η ζωή σας ν΄ αλλάξει ριζικά βγάζοντας τον πιο όμορφο εαυτό σας σ΄ εσάς αλλά και τους γύρω σας…  

HND Korda
Hair & Nail Architects
Πολυχώρος ομορφιάς & περιποίησης
Κανούτα & Χατζηγάκη |  Τρίκαλα, Τηλ. 2431078993

Start typing and press Enter to search