Ροδέα

Υπέροχες εκδηλώσεις στον Πολυχώρο ΡΟΔΕΑ !

Η ζωή των ανθρώπων είναι γεμάτη από όμορφες στιγμές που αφήνουν ανεξίτηλα τα σημάδια τους στη μνήμη μας. Ο γάμος ενός ζευγαριού αλλά και η βάφτιση των παιδιών είναι πάντα από τις πιο συγκινητικές στιγμές στη ζωή μας. Πόσο μάλλον όταν γίνονται σ΄ έναν ονειρεμένο χώρο όπως είναι η Ροδέα!

Ο Πολυχώρος Ροδέα βρίσκεται στο 7ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Καλαμπάκας και μπορεί να προσφέρει στιγμές ανεπανάληπτες σε μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να οργανώσετε μια όμορφη βάπτιση δίπλα στην πισίνα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μεγάλο ατού του χώρου, ο παιδότοπος που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Ροδέα και θα απασχολήσει ευχάριστα και ανέμελα τα παιδιά σας.

Ο πολυχώρος ΡΟΔΕΑ είναι ιδανική επιλογή επίσης, για την διοργάνωση του γάμου σας. Δίπλα στη φύση με την διακόσμηση της υπέροχης αυλή οι καλεσμένοι σας θα μείνουν ενθουσιασμένοι.

Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ΡΟΔΕΑ και να οργανώσετε πάντα με τους καλύτερους επαγγελματίες στο είδος τους όλες τις εκδηλώσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες για μια ζωή. 

Φωτογραφίες: Floulis Photographers Studio

7ο χλμ.Τρικάλων – Καλαμπάκας

Τηλ: 2431 088504

Start typing and press Enter to search