Γευστική, τραγανή, με χειροποίητο φύλλο και το πιο σημαντικό, βραβευμένη!

Ο λόγος για την παραδοσιακή σπανακοτυρόπιτα της Τρικαλινής Ζύμης, που κέρδισε με τη γεύση της, κορυφαίους ειδικούς και εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων & γαστρονομίας, που κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις συμμετοχές των φετινών Mediterranean Taste Awards.

Η γεύση της παραδοσιακής σπανακοτυρόπιτας κατέκτησε και τους πιο απαιτητικούς και η εταιρία «Τρικαλινή Ζύμη – Πατουλιώτης ΜΟΝ ΙΚΕ» επιβραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Excellent Taste».

Η πολυετής εμπειρία στον χώρο, η επιλογή αγνών υλικών, ο υψηλών προδιαγραφών μηχανολογικός εξοπλισμός και ο πατροπαράδοτος τρόπος εκτέλεσης των συνταγών, εξασφαλίζουν τη μοναδικότητα των προϊόντων της εταιρίας. Μοναδικά σε ποιότητα αλλά και γεύση. Τόσο μοναδικά, που κατακτούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Η Τρικαλινή Ζύμη είναι μια σύγχρονη βιοτεχνία παρασκευής χειροποίητων προϊόντων ζύμης, όπου εδρεύει στο 6ο χλμ. Τρικάλων Πύλης, σ΄ έναν ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ. με ολοκαίνουριες και υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής.

Start typing and press Enter to search